Hvilke butikker accepterer Apple Pay?

Apple Pay er en mobilbetalings- og digital tegnebogstjeneste fra Apple Inc., der giver brugerne mulighed for at foretage betalinger personligt, i iOS-apps og på nettet. Det understøttes på iPhone, iPad og Apple Watch. Brugere kan også bruge Apple Pay til at købe varer og tjenester online via Safari.

Fra oktober 2020 er Apple Pay tilgængelig i over 50 lande og arbejder med over 3000 banker og finansielle institutioner. I USA kan Apple Pay bruges på millioner af detailsteder, herunder købmandsforretninger, apoteker, tankstationer, restauranter, hoteller og meget mere. Større forhandlere, der accepterer Apple Pay, omfatter Target, Walmart, Best Buy, Kohl’s, Macy’s og Starbucks. Onlineforhandlere, der accepterer Apple Pay, inkluderer Crate & Barrel, Etsy, Zara og Airbnb.

Hvordan fungerer apple pay?

Når du bruger Apple Pay til at betale i butikker eller apps, er dine transaktioner private og sikre. Apple indsamler eller opbevarer ikke de oplysninger, du bruger til at foretage betalinger, så de kan ikke deles med annoncører eller andre tredjeparter. Du kan bruge apple pay til at investere online for at slippe for økonomiske problemer her på capitis.dk du kan lære, mens du tjener.

Når du betaler med Apple Pay, deles dine kortnumre aldrig af Apple med forhandlere eller overføres med betaling. I stedet tildeles et unikt enhedskontonummer, krypteres og opbevares sikkert i Secure Element – en speciel chip i din iPhone eller iPad. Hver transaktion er autoriseret med en engangs unik dynamisk sikkerhedskode.

Dit fulde kortnummer gemmes aldrig på din enhed eller på Apple-servere. Og når du betaler, deles dine kortnumre aldrig af Apple med forhandlere eller overføres med betaling.