Kan privatpersoner investere i Amazon?

Kan privatpersoner investere i Amazon?

Amazon har det sidste års tid fået mere og mere opmærksomhed fra selv de ganske almindelige privatpersoner vi kan iagttage i det daglige gadebillede. Og der er en særlig grund til at det ikke kun er de ”øvede” investorer der kigger på Amazon.

Det er muligvis kun toppen af isbjerget

Amazon har og er stadig den dag i dag i rivende udvikling. Det hele tyder på at vi stadig kun har set toppen af isbjerget for hvor vildt en virksomhed kan stryge til tops. Om privatpersoner kan investere i Amazon? Ja, det kan de selvfølgelig og du kan let komme i gang her: https://amtsavisen.dk/artikel/kan-privatpersoner-investere-i-amazon

Tjek din nye aktie ud, inden du handler

Mange har allerede tjent kassen på at investere i Amazon – de gode har måske lidt vovet, smidt pengene i nogle Amazon-aktier da Coronakrisen såede tvivl i alt omkring erhvervslivet i hele verden.

De kan nu nyde godt af et afkast, men det handler meget om at tjekke din kommende aktie ud før at du handler, så du ikke kommer til at købe den ”på toppen”, som man siger.

Når man køber en aktie, så vil den på dit købstidspunkt have en købskurs. Afhængig af hvilken platform du bruger til at handle aktier på, vil der måske blive tillagt et købsgebyr der kaldes for købskurtage og et vekselgebyr fra dine danske kroner til US Dollars. Tjek gerne diverse platforme ud før du starter med at investere i aktier.