Opgrader dit hjem – betal med paii

Opgrader dit hjem – betal med paii

Der er mange måder at opgradere sit hjem på, og det heldige er, at man kan betale med paii. Her får du nogle gode tips til når du skal opgradere din bolig, så du er helt med på de nyeste indretningstrends.

Bliv kvit de hvide vægge

De hvide vægge har domineret trendbilledet indenfor indretning i mange år, men nu er det altså på tide at blive kvit dem. Der er nemlig ingen grund til, at man skal bo i et helt hvidt, koldt og sterilt hjem, når der findes så mange sjove og gode farver at lege med.

Man behøver faktisk ikke en gang at male, man kan sagtens forandre et helt rum med flot tapet eller pynt til vægge, der gør det hele lidt mindre hvidt og koldt.

Lige nu, så handler nemlig indretning om farver og teksturer, og det er heldigvis nemt at inkorporere. Tunge tekstiler som uld, velour og hør, er noget, der med fordel kan bidrage til at give dit hjem et lidt mere tekstureret look. Derfor er dette muligheder du kan kigge nærmere på, hvis du gerne vil give dit hjem et lille fif, uden at skulle renovere det hele. Det er nemlig ikke altid så meget der skal til, som man måske tror.

Få varme ind i dit hjem

En anden ting man kan gøre, for at bløde udtrykket lidt op og skabe et flot midtpunkt i rummet, er at anskaffe sig en pejs eller en brændeovn. Det er dog ikke alle boliger, der lige har anlæg for pejs, og dermed så skal man kigge på andre smarte løsninger. En biopejs, er det perfekte valg for dig, der gerne vil have en varmekilde, der hverken soder eller asker, og som brænder bio-ethanol. Den brænder med andre ord rent, og dermed så slipper du for alt det bøvl, der er med en almindelige pejs eller en brændeovn.

Man har ikke brug for aftræk til en biopejs, og dermed så bliver den også langt nemmere at placere. Du kan for eksempel installere en biopejs væg, eller installere den midt i rummet. Det er med andre ord mere fleksibelt, og du kan gøre din biopejs til en aktiv del af din indretning, samtidig som du får lys og varme ind i dit hjem.